SALA ZA PROSLAVE

SALA I AMBIJENT


Mi smo porodični restoran koji je na usluzi vašim potrebama i zahtevima. Otvoreni smo za sve vrste proslava, bez obzira da li je u pitanju intimno okupljanje ili korporativni događaj. Odlikuje nas pristupačna lokacija u Beogradu na desnoj obali reke Save (Makiš-Ada ciganlija), bašta sa pogledom na reku, stilizovana dekoracija enterijera, meni prilagodljiv događaju. Na raspolaganju vam je iskusan i posvećen tim kako nas tako i naših partnera koji će se pobrinuti da vaš događaj prođe kako ste poželeli.

Hvala što ste nas izabrali da zajedno ispunimo vaše snove !

VENČANJA
DEVOJAČKE I MOMAČKE VEČERI
PROSLAVE
KORPORATIVNI
DOGAĐAJI

ROĐENDANI
GODIŠNJICE
POSLOVNI JUBILEJI
ROĐENJA – CEPAJ TATU
TIM BILDING

PROSTOR ZA VENČANJA

Dugo ste sanjali ovaj dan, zato želimo da vam pomognemo da bude besprekoran. Sala na obali reke Save koja daje specifičnu atmosferu.
O vašem savršenom venčanju brinuće kompletan tim ljudi, koji će u potpunosti pružiti podršku u organizaciji. Fleksibilni smo i otvoreni za sve vaše želje. Možete odlučivati o meniju, dekoraciji i mnogim drugim pratećim elementima organizacije.
Srećno veselje!

PROSTOR ZA PROSLAVE

Rođendani, godišnjice, promocije ili poslovni jubileji, uvek ima razloga za slavlje, zato svakom događaju pristupamo kao jedinstvenom projektu. Dajemo vam mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora, kao priliku da napravite estetski doživljaj kakav želite.
Meni prilagođavamo vašem ukusu.
Cenimo Vaše predloge i dogovoramo se oko najsitnijih detalja.
Dobrodošli!

KORPORATIVNE PROSLAVE I DOGAĐAJI

Nazdravimo za ostvarenu viziju, na događaju koji će se pamtiti. Našu poziciju izuzetnosti u lokalnoj ponudi potvrđuje profesionalni pristup i otvorenost za specifične zahteve u organizaciji korporativnih događaja.
Ponudićemo vašim gostima domaću hranu i piće, od dobavljača iz cele Srbije. Ispunjavanje neočekivanih ideja da se o vašoj proslavi još dugo priča.
Budimo zajedno dobri domaćini.

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Matičar u restoranu:

Da

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da